Het natuur- en diervriendelijke hoogwaardige kwaliteits merk Ariane Inden is opgericht in 1992 door Ariane Inden zelf. Vanaf 1992 heeft Ariane Inden op de mooiste locaties in binnen en buitenland eigen winkels en salons gehad. Het binnengaan van een Ariane Inden winkel is altijd als een adempauze na een drukke dag. Het interieur is altijd mooi en strak en straalt luxe en schoonheid uit. Uitproberen, voelen, ruiken en aanbrengen. Dat is altijd een heerlijke beleving van het merk.

De winkels en schoonheidssalons zijn altijd een fijne manier om de klanten de producten te laten ervaren, maar daarnaast zijn daar vandaag de dag ook erg fijne alternatieven voor. Wie wil nou niet een luxe beleving heerlijk in eigen huis, op het moment dat het jou uitkomt, zodat beauty en wellness een extra dimensie krijgt? Heerlijk in een zachte badjas de huid verzorgen, intussen mediteren, lezen, muziek luisteren, bellen met een vriendin of je klaar maken voor een fantastisch feest.

Huidverzorging

Alle producten staan op de Ariane Inden website. De laatste ontwikkelingen en nieuwste technologieën en werkstoffen. Alle gegevens over producten en ingrediënten. Tip: Kijk ook onderaan de website bij “Stappen om uw huidtype te bepalen” zodat het uitkiezen van jouw favoriete huidverzorging een leuke en leerzame beleving en ervaring is.

WEETJES & FEITJES

Ariane Inden cosmetica is:

Geparfumeerd en ongeparfumeerd verkrijgbaar, hypoallergeen, niet op dieren getest, dermatologisch getest, verkrijgbaar in multifunctionele en recyclebare verpakkingen en zonder dierlijke grondstoffen. Natuur-, milieu- en diervriendelijk.  

Verpakkingen

De semi-transparante Ariane Inden dispensers zijn perfect doseerbaar en uiterst hygiënisch met vacuüm pompsysteem. Fijn in gebruik en heel gemakkelijk. Zwaardere substanties komen de eerste keer in het begin wel ietsje moeizamer uit het pompje. Geef het met jouw duim aan de onderkant een klein duwtje, maar wel tegelijkertijd met het pompen op de bovenkant zodat de crème uit de dispenser komt en makkelijker doseert. Een beetje crème kan hierdoor naast de onderring komen wat geen gevolgen heeft voor de crème. Een beetje crème van extra vloeibare emulsies kan bij de opening van het pompje uitdrogen en uit de opening komen. Dit is een zeer geringe hoeveelheid en heeft geen gevolgen voor de crème. Soms bevat de verpakking een luchtbelletje. Ook dit heeft geen nadelige gevolgen voor de inhoud. De voordelen van hygiëne en exacte dosering wegen bij veel gebruikers op tegen de voordelen van andere verpakkingen.

De hele speciale crèmes van Ariane Inden zitten vaak ook in prachtige – bijna onbreekbare – 100% recyclebare potten. Een prachtig item voor in een mooie badkamer of op een luxueuze toilettafel.

Ariane Inden Thuis Spa

Ariane Inden producten voor huidverbetering en verjonging.

We verwerken de beste ingrediënten zodat je thuis ook de beste behandelingen zelf kunt doen met de meest geavanceerde werkstoffencomplexen. Zie de producten op deze website voor de beste natuur- en diervriendelijke maskers, crèmes, scrubs, huidverzorging, make-up, parfums, etc. Zo kun je zelf thuis jouw heerlijke eigen home-spa creëren.

Make-up

Ariane Inden heeft prachtige make-up producten, en zelfs één van de meest uitgebreide make-up lijnen die er zijn. Kijk bovenaan deze website onder het kopje “Make-up” en klik de verschillende categorieën aan. Droom heerlijk weg bij de vele verschillende kleuren, formules, fijne structuren en verschillende tools waarmee je jouw mooie aspecten van jouw gezicht kan accentueren.

Parfums

  • Ariane Inden Parfums: Sensuele parfums, eaux de toilettes en after shaves. Luxe, karakteristiek en bijzonder lang op de huid aanwezig door de kostbare ingrediënten.
  • Twee superzachte soft touch parfums voor vaders en moeders van baby’s en kleine kinderen. De fijne neusjes van de kleintjes herkennen aangename, zachte geurnoten als ceder en sandelhout.
  • De hoogwaardige Ariane Inden parfums zijn speciaal ontwikkeld in mooie exclusieve ronde flacons met goudkleurige bedrukking. Vaak met de naam “Alec” of met de naam van de Indianenstam ‘Zuni’ in goud erop bedrukt. Ariane Inden heeft in Arizona gewoond waar de Zuni’s de oorspronkelijke bewoners zijn. Zij is geïnspireerd door hun rijke cultuur, achtergrond en wijsheden. De Zuni Indianen hebben bijzondere symbolen voor bijvoorbeeld hun zonnegod. Daarom heeft Ariane Inden mooie, ronde, volle en rijkelijke parfumflessen ontwikkeld. Ervaar jouw lievelingsparfum met grote inhoud (100ml, helaas is de 50ml uitverkocht maar daarentegen zijn er handige tassprays ook voor op reis) in een fluwelen buidel en metalen box.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *