Stap 1: bepaal eerst jouw huidconditie

Vochtgehalte

  • Ontstaan er fijne lijntjes wanneer je je huid beweegt?
  • Zie je veel rimpels rond de ogen wanneer je je ogen half dicht knijpt?
  • Heeft je huid een matte, doffe teint?

Is één vraag met ja beantwoord? Dan is je huid vochtarm. Zijn alle vragen met nee beantwoord? Dan is je huid vochtrijk.

Vetgehalte

  • Wanneer je geen crème gebruikt voelt je huid dan een beetje schraal?
  • Vertoont je huid soms droge schilfertjes en /of kloofjes?
  • Voelt je huid snel trekkerig?
  • Heb je het idee dat crèmes snel door de huid worden opgenomen?

Is één vraag met ja beantwoord? Dan is je huid vetarm.
Zijn alle vragen met nee beantwoord? Dan is je huid vetrijk.

Stap 2: bepaal jouw huidkenmerk

Stel aan de hand van de volgende huideigenschappen je huidkenmerk vast. Indien meerdere huidkenmerken van toepassing zijn, kies dan een huidkenmerk wat voor jou het belangrijkst is om verbetering in aan te brengen.

Vermoeide huid
Vaal, weinig doorbloeding, wallen en kringen, vermoeidheidsrimpels, langzame celdeling, getekend gezicht, grauwe huidskleur, geen stralende tint.

Gestresste huid
Rood, vlekkerig, snel geïrriteerd, onderhuidse pukkels, gespannen, te sterke doorbloeding, te weinig weerstand.

Onzuivere huid
Vet, glanzend, mee-eters, grove poriën, onderhuidse talgbultjes, ontstekingen, rood, slechte conditie, minder goed in staat vocht vast te houden.

Minder elastische huid met rimpeltjes
Niet veerkrachtig, rimpels, droogte lijntjes, kraaienpootjes, grove lijnen, slap, verminderde celdeling, slechte doorbloeding.

Allergische en gevoelige huid
Rood, geïrriteerd, schilferig, pukkels, ontstekingen, eczeem, droog, reageert snel op invloeden van buitenaf.

Dikke huid
Vaal, niet stralend, veel dode huidcellen, minder gevoelig, veelal elastisch.

Dunne huid met couperose
Fijne huidstructuur, doorschijnend, haarvaatjes zichtbaar, snel rood en gevlekt, gevoelig, vochtarm, droogtelijntjes, weinig bescherming.

Goede huid
Gezonde glans en huidstructuur, goede celdeling, mooie teint, geen onzuiverheden, reageert nauwelijks op invloeden van buitenaf.

Bovenstaande huidkenmerken in combinatie met jouw huidconditie vormen jouw huidtype

Je kunt jouw bovenstaande huidkenmerk koppelen aan jouw huidconditie: zo krijg je jouw huidtype. Jouw huidconditie zal een van onderstaande combinaties zijn:

A vochtarm en ongebalanceerd extreem vetgehalte
B vochtrijk en vetarm
C vochtarm en vetarm
D vochtrijk en ongebalanceerd extreem vetgehalte
E vochtarm en normaal vetgehalte
F vochtrijk en normaal vetgehalte

Ariane Inden huidverzorging in combinatie met jouw huidtype

Ariane Inden heeft al haar huidverzorgings- en make-up lijnen ontwikkeld en afgestemd op bovenstaande huidtypes en huidcondities. Alle Ariane Inden huidverzorgingsproducten zijn multifinctioneel – zijn zoals zowel voedend als vochtregulerend en bevatten alle vitamine complexen, anti ageing werkstoffen, zonnefactors, etc. – en zijn daardoor voor alle huidtypen geschikt.

Je kunt aan de naam zien waar het product de focus op heeft, en waarbij tegelijkertijd andere belangrijke functies niet vergeten zijn. Dat is waar het bij Ariane Inden om draait. Zoals bijvoorbeeld de 24 Hours Moisturizer: deze hoogwaardige crème heeft de hoofd focus op het hydrateren en vochtreguleren van de huid, en voedt en beschermt tegelijkertijd de huid, houdt de huid jong en elastisch, houdt de huid in balans, ondersteunt de natuurlijke huidvernieuwing en gaat huidveroudering tegen.

Ariane Inden is gespecialiseerd in hele gerichte producten, zoals bijvoorbeeld de extra rijke crème – de Ultimate Rich Revitaizer – die tegelijkertijd geen enkel ander aspect verwaarlozen of onderbelichten, zoals bijvoorbeeld de huid hydrateren. Dat geldt voor alle producten. Het is dus extra fijn voor vrouwen en mannen die soms wat minder tijd hebben, maar er wel zeker van kunnen zijn dat ze hun huid gedurende de hele dag volledig hebben verzorgd!

Alle huidverzorging is dus multifunctioneel en alle crèmes, maskers en reiniging zijn ook voor de mannenhuid uitermate goed geschikt. Alle producten zijn tevens hypo allergeen en heel fijn en resultaatgericht voor de gevoelige huid. Daarnaast heeft Ariane Inden heeft ook ongeparfumeerde producten voor de huid die niet tegen geuringrediënten kan. Ariane is zelf allergisch voor veel verschillende werkstoffen, daarom test zij zelf alles uit omdat zij het al vanaf het begin, 30 jaar geleden, enorm belangrijk vindt dat er zeer goede en hoogwaardige cosmetica producten zijn met zeer goede resultaten voor mensen met (zeer) gevoelige huidcondities.

We wensen je veel shopplezier bij het uitzoeken van jouw gewenste huidverzorging die het beste bij jouw huidtype past. Aarzel niet contact met ons op te nemen als je vragen hebt. Dat kan via email: marketing@arianeinden.com of via whatsapp op nummer: 0657265295.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *