Een gezellig avondje uit start met een goede voorbereiding. Lekker in bad, masker voor je gezicht, je handen en voeten goed verzorgen, de juiste outfit aangepast aan de gelegenheid en tot slot een sprankelende uitgaansmake-up. Wanneer je er goed uitziet straal je dit ook uit. De garantie voor een ‘mooi’ avondje uit.

Huidverzorging

Een verzorgde en soepele huid zorgt ervoor dat je make-up ook langer blijft zitten. Wanneer je uitgaat kun je door middel van speciale serums en maskers wat extra tijd en aandacht besteden aan je huid. Voor diegene met weinig tijd zijn er ook de snelle mooimakers!

Lichaamsverzorging

Neem de tijd om jezelf even heerlijk terug te trekken in de badkamer. Ontspan je lichaam en verwen het met luxe bad en body producten die je een bijzonder gevoel geven. Uitgerust en vol energie kan jouw avondje stappen beginnen!

Make-up

Een prachtige avond make-up voor een galafeest, een glamour make-up voor een speciaal feest, een romantische bescheiden make-up voor je eerste afspraakje of een party make-up voor een heftige nacht in de discotheek. Het kan allemaal met de make-up producten van Ariane Inden.

Pas je make-up aan voor de gelegenheid, maar vooral wat bij je past en waar jij je prettig bij voelt! Een paar eye-catchers voor een perfecte uitgaansmake-up.

Parfums

Geuren die aantrekkelijk en verleidelijk zijn maar niet te overheersend tijdens een heerlijke avond uit. Romantisch en hartstochtelijk door prachtige houtnuances die de basis vormen van ieder parfum. Kwalitatieve parfum oliën zorgen voor een perfecte geur voor ieders persoonlijkheid. Ariane Inden parfums zijn exclusief verkrijgbaar dus je draagt een bijzonder en uniek parfum!