Gezichtsverzorging en Bescherming

Vakantie, zon, zee en strand. De warme zonnestralen op je huid geven je een ontspannen en relaxed gevoel. Toch hebben de zonnestralen helaas ook een negatief aspect. Wanneer je je huid gezond en jong wilt houden is de juiste bescherming dus van uitermate belang.

Reiniging afgestemd op je huidconditie.

Make-up voor in de zon

Wanneer de temperatuur stijgt in de zomer dan wil je vaak niet al te veel make-up dragen. Toch geeft een zongebruinde huid met de juiste make-up producten een prachtig glossy effect. Producten die je huid nog meer laten stralen. Mooie transparante effecten zonder dat je veel make-up hoeft te dragen.

Parfums voor tijdens het zonnen

Een zacht parfum. Even sprankelend en zwoel als de zomerzon. Geuren die aantrekkelijk en verleidelijk zijn maar niet te overheersend tijdens een heerlijke avond op het terras. Poederachtige musk en mooie houtnuances, maar ook vrolijke viooltjes en lelietjes van dalen zorgen voor de ultieme geur waar u naar op zoek bent. Het sprankelende parelmoer in het parfum geeft een licht accent op uw zongebruinde huid. Kies voor de unieke soft touch geuren van Ariane Inden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *