Je bent zwanger en dat mag best door iedereen gezien worden. In deze periode gebeurt er zoveel met je lijf dat je soms het idee hebt dat je het niet allemaal onder controle hebt. Maak tijd vrij voor jezelf. Wees bewust van de veranderingen in je lichaam. Nu mag je best wat extra aandacht besteden aan je huid.

Gezichtsverzorging

Sommige vrouwen krijgen een stralende huid die er glad en gezond uitziet. Anderen daarentegen hebben last van de hormoonveranderingen en kunnen juist last krijgen van vlekjes, pukkeltjes, ontstekingen of een hele droge huid. Gebruik eens een extra verzorgend creme masker van Ariane Inden en geef je huid de tijd om de werkstoffen op te nemen. Thuis in jouw Ariane Inden HomeSpa kun je natuurlijk heel veel aan jouw huidconditie doen.

Reiniging afgestemd op je huidconditie.

Lichaamsverzorging

Er gebeurt van alles met lichaam! Je buik groeit groter en groter! Natuurlijk wil je striae voorkomen en wil je na je zwangerschap weer zo snel mogelijk je strakke lijf terug. Houd je huid tijdens de zwangerschap soepel en zacht

Make-up

In de eerste paar maanden van je zwangerschap kan je moe en misselijk zijn. Wanneer je dan jezelf in de spiegel bekijkt denk je misschien: wat kan ik hier nu nog van maken! Geen nood want juist wanneer je je niet zo goed voelt en een beetje pips ziet zijn de make-up producten van Ariane Inden een must have!

Natuurlijk ook leuk om te gebruiken bij je hipste zwagerschapoutfit!

Parfums

Kun jij je favoriete parfum nog verdragen nu je zwanger bent? Tijdens je zwangerschap is je reuk sterker dan normaal. Soms kunnen de meest gekke dingen je opeens tegenstaan. Zeker als je ook nog misselijk bent. Wanneer je straks je baby in je armen hebt wil je dit natuurlijk zo dicht mogelijk bij je dragen en heerlijk mee knuffelen. Bedenk dan ook dat veel parfums op dat moment nog te sterk zijn voor het kleine babyneusje! Ariane Inden ontwikkelde speciale geuren voor vaders en moeders met kleine kindjes en baby’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *