Wat biedt Ariane Inden aan de consument?

Merk
Het Ariane Inden concept bevindt zicht in het topsegment van de cosmeticamarkt en is ontwikkeld voor kritische mannen en vrouwen die kiezen voor zeer goede kwaliteit cosmetica en optimaal resultaat.

Voor alle 1000 producten wordt er alleen gebruik gemaakt van de beste ingrediënten en hoge concentratie werkzame stoffen.

Persoonlijk advies
Ariane Inden werkt met 32 huidtypes. Voor elke huidtype zijn specifieke producten verkrijgbaar wat leidt tot een diep assortiment. Een goed persoonlijk advies is heel belangrijk. Het huidtype van een klant wordt vastgesteld op basis van een huidanalyse computer waarmee vervolgens een persoonlijk verzorgingsplan wordt opgesteld . Aan elke Ariane Inden winkel zijn één of meerdere salons gekoppeld waardoor verschillende op de huid afgestemde schoonheidsbehandelingen kunnen worden aangeboden.

Ariane Inden huidverzorgingproducten zijn:

 • zowel ongeparfumeerd zonder kleurstoffen voor de gevoelige huid als heerlijk geparfumeerd verkrijgbaar
 • hypoallergeen
 • niet op dieren getest
 • dermatologisch getest
 • zonder dierlijke grondstoffen

en verkrijgbaar in:

 • 100% recyclebare verpakkingen
 • veelal navulbare verpakkingen waarbij de klant 10% korting krijgt op een herhalingsaankoop
 • grote inhoudsmaten met indien nodig een doseerpompje
 • inhoudsmaten variërend van 15 ml, 50 ml en 75 ml
 • doorzichtige verpakkingen zodat een klant precies ziet wat ze koopt en hoeveel tijdens gebruik nog in de verpakking zit
 • luxe fluwelen hoesjes die het product in de tas mooi houden en ook bruikbaar zijn voor andere doeleinden. (Er wordt geen gebruik gemaakt van overbodige omdozen en andere milieuverspillende elementen.)

Diep assortiment: Ariane Inden heeft antwoord op elke wens van de klant!
In totaal heeft Ariane Inden 1000 verschillende cosmetica producten. Per productsoort bestaan verschillende kleuren en maten. Daarnaast zijn in het assortiment diverse huidverzorgende producten verkrijgbaar in salonverpakkingen welke alleen gebruikt worden in de salon.

Doordat het assortiment zoveel te bieden heeft wordt er voorkomen dat een ondernemer aan een klant ‘ nee’ verkoopt. Het assortiment van Ariane Inden heeft alles wat een consument zoekt!

Het assortiment van Ariane Inden is in de volgende productgroepen in te delen:

 • Ariane Inden Parfums
 • Ariane Inden Make-up
 • Ariane Inden Huidverzorging
 • Ariane Inden Salonproducten
 • Ariane Inden Accessoires
 • Cadeaubonnen

In alle Ariane Inden productlijnen staat kwaliteit, resultaat en de behoefte van de klant centraal. In totaal heeft Ariane Inden, om een voorbeeld te geven, meer dan 60 verschillende foundations en zijn de lipsticks en mascara’s in een zeer luxueuze zilveren of een chique gouden metalen huls verkrijgbaar. Hoge budgetten worden geïnvesteerd in productontwikkeling, grondstoffen en kwaliteit van de producten.

Ariane Inden Concept: Service
Binnen het Ariane Inden winkelconcept staat service centraal. Dit is terug te vinden in de volgende punten:

 • In de winkel is altijd een gediplomeerde schoonheidsspecialist en/ of visagist aanwezig die meer kennis van zaken heeft als een gewone verkoopster.
 • Naast de verkoop van hoogwaardige kwaliteit producten in de winkel zijn er altijd één of meer aparte ruimtes waar schoonheidsbehandelingen gegeven worden.
 • In de salon en in de winkel wordt gewerkt met speciale apparatuur zoals bijvoorbeeld een huidanalyse computer. Op basis van een huidanalyse wordt er een nog beter op de persoon afgestemd advies gegeven.
 • Er wordt onderscheid gemaakt tussen 32 huidtypes waardoor het advies, de producten en de behandelingen beter aansluiten op de klant.
 • Producten zijn verkrijgbaar in geparfumeerd als ongeparfumeerd en in 3 verpakkingsvormen en maten.
 • Er wordt gewerkt met een klantenkaart waardoor precies is na te gaan wat een klant gebruikt.
 • De uitstraling, sfeer en een kopje thee dragen bij aan een extra service aspect en zorgen ervoor dat de klant zich op haar gemak voelt.

Ariane Inden Concept: 32 huidtypes
Het concept richt zich op een klant die een goede kwaliteit en optimaal resultaat verwacht van cosmetica producten en graag geholpen wil worden met een gericht persoonlijk advies.

Op basis van 8 verschillende huidkenmerken en 4 huidcondities maakt Ariane Inden een onderscheid in 32 huidtypes. Aan de hand van een huidanalyse computer wordt het huidtype van de klant vastgesteld. Op basis van het huidtype wordt er een speciaal uitgebalanceerd persoonlijk advies samengesteld en vastgelegd in een huidverzorgingsplan. De schoonheidsbehandelingen van Ariane Inden zijn tevens afgestemd op een van deze 32 huidtypes waardoor het optimale resultaat wordt behaald om de huid mooi, egaal, vitaal en stralend te krijgen.

Schoonheidsbehandelingen
De door Ariane Inden ontwikkelde schoonheidsbehandelingen zijn zeer resultaat gericht. Al vele jaren ondergaan dagelijks duizenden mensen gezichtsbehandelingen van Ariane Inden. Behandelingen waardoor de huid jonger, stralender en mooier wordt. Speciale hypoallergene gezichtsbehandelingen zijn ontwikkeld voor de gevoelige en allergische huid.

Vrijwel alle klanten raken enthousiast over het resultaat van de behandelingen en de werking van de producten zodat meer dan 90% de Ariane Inden producten thuis gaat gebruiken.

Make-up workshop
Tijdens de make-up workshop van Ariane Inden kan de klant zich interessante make-up technieken eigen maken. Zij leert hoe ze zich het mooiste kan opmaken en hoe ze de bijzondere aspecten van haar gezicht kan accentueren. Daarnaast zal ze gezichtsvormen (zoals kaaklijn, neus, ogen, wenkbrauwen, mond) leren herkennen en hoe ze deze het mooist kan laten uitkomen met make-up. De workshop bestaat uit afwisselend theorie en praktijk.

Vaak zijn deze de meest gestelde vragen:

Waarom een foundation?
Wat zijn de mooiste kleuren voor mij?
Hoe kun je natuurlijk camoufleren?
Hoe breng ik snel een mooie make-up aan?
Hoe en waar breng je blush aan?
Hoe blijft mijn lipstick langer zitten?
Hoe breng je een eyeliner aan?

Onder begeleiding van een Ariane Inden specialist worden deze en andere vragen beantwoord. De klant ontvangt een persoonlijk make-up boekje. Zij kan hierin alle tips en technieken opschrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *