Ariane Inden heeft, naast het huidige assortiment van make-up & huidverzorging in het luxere top segment, ook een laarzen- en tassencollectie op de markt gebracht.

Ariane Inden had naast de cosmetica al kostbare sieraden met halfedelstenen en briljant, maar nu heeft zij ook exclusieve tassen ontworpen. Na jaren van productontwikkeling en het zoeken van producenten en ateliers die werken volgens traditionele ambacht, wordt de tassencollectie van Ariane Inden gelanceerd. De Ariane Inden tassen zijn van de beste Italiaanse kwaliteit en volgens Ariane Inden Design.

Hoogwaardige kwaliteit
De Ariane Inden Bags zijn op ambachtelijke en handgemaakte wijze gemaakt in Italië. De tassen zijn gemaakt van calfskin, een super zijdezacht en soepel leder, volgens eeuwenoude kennis en traditie van tassen maken in Italië, de streek aan de kust van de Adriatische zee. Ze zijn van zeer hoge kwaliteit en uitgerust met kostbare materialen en accessoires. De tassen zijn zeer mooi afgewerkt met hoogwaardige details voor een perfecte finishing touch. De verschillende modellen zijn elegant, vrouwelijk en stoer. Een tas waarmee je voorop loopt met de trends en geschikt is voor ieder moment. Of je nu komt op plaatsen waar de rich and famous komen, een dagje gaat shoppen of voor naar het werk, altijd stijlvol.

Stijlvol en exclusief
De zwarte en grijze modellen zijn zeer hoogwaardig afgewerkt met zilverkleurige details. De bruine modellen met goudkleurige details. Alle tassen zijn uitgerust met handige, mooie ritsen en opbergvakken aan de binnenzijde. Iedere tas is voorzien van 3 zilver of goudkleurige name tags van Ariane Inden, op de tas, in de tas en aan de tas. De tassen zijn aan de binnenzijde afgewerkt met luxe kwaliteit satijn.

De tassen kunnen worden opgeborgen in mooie dustbags met hengsel van het merk Ariane Inden en handgemaakt in Italië. De Ariane Inden collectie zal als basis in het assortiment blijven en kan gedurende het jaar besteld worden. Ook de volgende seizoenen een absolute musthave. Iedere tas wordt met aandacht voor detail gemaakt.

Super zijdezacht en soepel leder
Ariane Inden tassen hebben een vrouwelijk design en zijn gemaakt van zeer soepel en beweegbaar leder. Door de soepelheid van dit leder kunnen er mooie plooien ontstaan op verschillende plaatsen van de tas, bijvoorbeeld bij de hengsels. Deze plooien zorgen ervoor dat de tas gaat leven. Het is een mooi onderdeel van de collectie 2011 – 2012.

Ditzelfde effect zie je ook terug bij bijvoorbeeld een paar luxe design laarzen. Door het product te dragen ontstaat er leven en komen de plooien tot uiting. Een ander voorbeeld is een mooi uitgesneden jasje. Door de vorming aan het vrouwelijke lichaam ontstaan er mooie, vrouwelijke plooien in het jasje.

Wanneer de tassen van bijvoorbeeld hard leer gemaakt zouden zijn, zou de vorm niet beweeglijk en soepel zijn. Dergelijke tassen worden ook wel verkocht als koffertje. Deze modellen zijn niet verkrijgbaar in de Ariane Inden collectie 2011 – 2012.

Bij de Ariane Inden Bubbles Round zijn mooie gestanste elementen zichtbaar. Deze elementen kunnen door gebruik terugvallen en zijn dan ook weer gemakkelijk in hun gewenste positie terug te drukken. De manier van bewerken is terug te zien in het stukje leer aan de binnenzijde van de tas.

Gebruik
U kunt de tas inspuiten tegen weer en wind. Om verkleuringen te voorkomen, adviseren wij u om de tas niet constant in het zonlicht te laten staan wanneer deze niet wordt gebruikt. Wanneer de tas vies wordt adviseren we u het vuil gelijk er af te vegen.

Meer informatie
Klikt u hier voor de prijs- en bestelpagina. Wilt u meer informatie ontvangen over de tassencollectie, vul dan ons formulier in of mail direct naar marketing@arianeinden.com.


Tassen

LOGIN Bags & Boots
 

Ariane Inden in Tassenmuseum

Onlangs heeft Ariane Inden op feestelijke wijze een tentoonstelling in het Tassenmuseum te Amsterdam geopend. De tentoonstelling heet Goed Verstopt: de geheimen in de tas en gaat, zoals de naam al zegt, over hetgeen wat men bij zich draagt in de tas waaronder make-up. De tentoonstelling is tot en met 30 januari 2011 te zien in het Tassenmuseum Hendrikje, het enige tassenmuseum in Europa en de grootste ter wereld.

De allereerste Ariane Inden Design bag, op ambachtelijke en handgemaakte wijze gemaakt in Italie, staat tentoongesteld in het museum bij de hedendaagse tassen. De tas is gemaakt van calfskin, een super zijdezacht en soepel leder met de mooiste accessoires. Het gaat hierbij om de Ariane Inden Classic Round Brown.

De directeur van het Tassenmuseum Sigrid Ivo, is inmiddels de trotse eigenaar van de Ariane Inden Classic High Black. Ze is er natuurlijk ontzettend blij mee.

De Ariane Inden collectie eind 2011-2012 die nu al geintroduceerd wordt, zal als basis in het assortiment blijven en kan via een wachtlijst per tas op bestelling bijgemaakt worden wanneer de exclusieve voorraad uitverkocht is. Ook de volgende seizoenen een absolute musthave. Iedere tas wordt met aandacht voor detail gemaakt.

Voor meer informatie over de tentoonstelling, klik hier.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *