Ariane Inden heeft, naast het huidige assortiment van make-up & huidverzorging in het luxere top segment, ook een laarzen- en tassencollectie op de markt gebracht.

Ariane Inden had naast de cosmetica al kostbare sieraden met halfedelstenen en briljant, maar nu heeft zij ook exclusieve laarzen ontworpen. Na jaren van productontwikkeling en het zoeken van producenten en ateliers die werken volgens traditionele ambacht, wordt de laarzencollectie van Ariane Inden gelanceerd. De Ariane Inden laarzen zijn van de beste Spaanse kwaliteit en volgens Ariane Inden Design volgens de eeuwenoude Goodyear methode.

Hoogwaardige leerkwaliteit
De Ariane Inden laarzencollectie bestaat uit 2 lijnen: Western en Classy. De Classy lijn kenmerkt zich door zeer stijlvolle modellen, perfecte fit en schacht voor de smalle en vollere kuit, blijvende en mooie stylish vorm hak, hoogwaardige leerkwaliteit, sublieme afwerking tot in de details, speciaal supersterk leder, rubberen zool (goodyear welted), perfecte fitting, stoere en vrouwelijke modellen.

De western lijn kenmerkt zich door mooie vrouwelijk-stoere hoge modellen (schacht), en hippe trendy korte modellen, perfecte leest, zeer mooie leerkwaliteit en leerbewerking, vrouwelijke schacht, stoere hak, leren zolen, goodyear welted (een speciale manier van zolen van de allerbeste kwaliteit). De western lijn bevat ook een top model in echt python leder met een puntigere neus en perfecte afwerking.

De modellen zijn zeer hoogwaardig afgewerkt met zilverkleurige details. De bruine laars is afgewerkt met goudkleurige details. Iedere laars is voorzien van 5 name tags, metalen name tag op de laars, geembossed logo in het leder, onder de zool en 2 binnenin de laars. De verschillende modellen zijn elegant, vrouwelijk en stoer. Een laars waarmee je voorop loopt met de trends en geschikt is voor ieder moment. Of je nu komt op plaatsen waar de rich and famous komen, een dagje gaat shoppen of voor naar het werk, altijd stijlvol.

Exclusief en handgemaakt
De Ariane Inden laarzen zijn op ambachtelijke en handgemaakte wijze gemaakt in Spanje. De laarzen zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit leder en nubuck, volgens eeuwenoude kennis en traditie van laarzen maken in Spanje, volgens de zogeheten goodyear welted shoes methode. Het is een bijzonder gespecialeerd ambacht, de ambachtslieden hebben van generatie op generatie de kneepjes van het vak meegekregen. Dat zit in het bloed. De laarzen komen dan ook uit de beste ateliers waar de ambachtslieden zitten voor het maken van laarzen. En dat zie je terug in het resultaat. De laarzen zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en uitgerust met kostbare materialen. De laarzen zijn zeer mooi afgewerkt met hoogwaardige materialen. Zijn zeer goed gestikt en met liefde voor het vak in elkaar gezet.

Gebruik
De pasvorm wordt door iedereen anders ervaren. Immers, iedere voet is anders. De laarzen zijn dusdanig gemaakt dat deze meerdere jaren meegaan en zelfs in gure winters goed van kwaliteit, vorm en uiterlijk blijven. Laarzen blijven in hun mooie vorm omdat de laarzen van sterke en hoogwaardige ledersoorten zijn gemaakt en verstevigingen hebben bij de voet. Laarzen van een dusdanige mindere kwaliteit, zakken sneller in. Bij de Ariane Inden laarzen is dit dus niet het geval. Wanneer u smallere enkels heeft en u ondervindt door de duurzame kwaliteit van het leder bij de enkel en hiel eventueel hinder dan adviseren we u om zooltjes te gebruiken. Door dit zooltje in te leggen wordt uw pasvorm verbeterd en perfect, waardoor de druk op uw hiel (en de huid onder uw hiel) niet meer van toepassing zal zijn. Uw voet zal iets hoger komen te staan. Een extra zooltje is bovendien altijd goed voor uw voet. Tevens kunt u de laars eerst goed in lopen door dit een paar uur per dag te doen. De leesten zijn uitvoerig getest en hebben voor de meeste mensen de perfecte pasvorm. Mensen met smallere enkels kunnen heel soms bij de Classy lijn de druk ervaren onder de enkels.

U kunt de laarzen inspuiten tegen weer en wind. Wanneer de laars vies wordt adviseren we u het vuil gelijk er af te vegen.

Meer informatie
Klikt u hier voor de prijs- en bestelpagina.Wilt u meer informatie ontvangen over de laarzencollectie, vul dan ons formulier in of mail direct naar marketing@arianeinden.com.


Laarzen

LOGIN Bags & Boots
 

 

Classy High black nubuck AI18

 

 

Classy High pull up black AI17

 

 

Classy High black nubuck AI20

 

 

Classy High brown nubuck AI19

 

 

Classy Low Old Grazy black AI21

 

 

Classy Low black nubuck AI22

 

 

Classy Low nubuck brown AI23

 

 

Zuni High nubuck AI14

 

 

Zuni Low black nubuck AI25

 

 

Indenne Shiny High AI10

 

 

Indenne Shiny Low AI11

 

 

Matte High AI12

 

 

Indenne Matte low AI24

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *