In totaal bestaan er meer dan zeventig vestigingen in Nederland en twaalf vestigingen in het buitenland. Ariane Inden is op zoek naar goede ondernemers die uitstekend passen bij het Ariane Inden concept.

Wat is een Ariane Inden Depositair: Maximale ondersteuning & vrijheid.
De samenwerking met Ariane Inden Cosmetics geschiedt op basis van een depositair systeem. Dit houdt onder meer in dat de ondernemers heel veel vrijheid hebben, geen verplichte fees betalen maar wel gebruik kunnen maken van de ondersteuning van het bedrijf. Deze ondersteuning is verschillend van aard en hangt af van de ondernemers, locatie en de fase waarin het bedrijf verkeert. Zo helpt Ariane Inden Cosmetics mee met het zoeken van een juiste locatie, bij het schrijven van een ondernemingsplan of bijvoorbeeld bij financiering- en of marketingaspecten.

Eisen: persoon
Een goede ondernemer is iemand die durft te ondernemen en positief denkt. De ondernemers moeten zich kunnen identificeren met het merk, het Ariane Inden winkelconcept en de filosofie achter het bedrijf. Als Ariane Inden ondernemer ben je niet verplicht om schoonheidsspecialiste te zijn als je maar een klantvriendelijke en servicegerichte instelling hebt.

De investering om een eigen Ariane Inden winkel te openen, hangt van veel facetten af zoals de locatie, het aantal cabines, de huur, etc. Een totale investering kan variëren van € 25.000,- tot € 75.000,-. Het benodigde eigen vermogen is tevens sterk afhankelijk van de situatie.

Eisen- locatie
De unieke winkels zijn gevestigd door heel Nederland en in het buitenland en zijn voor grotendeels gevestigd op commerciële locaties langs aanrijroutes naar bijvoorbeeld een winkelcentrum.

Het verzorgingsgebied is ongeveer 20.000 inwoners.
De netto vloeroppervlakte van een locatie varieert van 60 tot 120 m2.

Eisen – uitstraling
Het binnengaan van een Ariane Inden winkel voelt aan als een adempauze na een drukke dag. Het interieur is mooi en vriendelijk, straalt rust en schoonheid uit. De klant wordt ontvangen door een klantvriendelijke specialist welke uitgebreid de tijd neemt en voor haar een kopje thee klaar heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *