Jullie gaan trouwen! Dit belooft de belangrijkste dag van je leven te worden! Natuurlijk wil je er voor die dag als een ‘beauty’ uitzien.

Huidverzorging

Maak je geen zorgen om opkomende pukkeltjes, verschijnende rimpeltjes en stressvlekken. Met de juiste huidverzorging afgestemd op je huidconditie heb jij die dag alles onder controle!

Lichaamsverzorging

Je zal waarschijnlijk ook de nodige aandacht besteden aan je lichaam onder de bruidsjurk. Mooie lingerie geeft je een speciaal gevoel. Maar ook een zachte soepele lichaamshuid draagt bij aan een ontspannen en prettig gevoel. Breng je lichaamshuid in optimale conditie.

Make-up

Je wil natuurlijk de hele dag schitteren met een perfecte make-up. Je bent de hele dag druk dus je hebt geen tijd om continue je make-up bij te werken…… een goede make-up is dus van groot belang.

Parfums

Je bent de hele dag in touw. Veel mensen zullen je feliciteren en komen dus dicht bij je. Je wilt niet te overweldigend zijn met je parfum. Maar natuurlijk mag je parfum wel subtiel aanwezig zijn. Een tikje verleidelijk zelfs voor je aanstaande man! Kies het parfum wat bij je past. Kwalitatieve parfums die de hele dag aanwezig zijn op je huid en uitdragen wat jij graag wilt uitstralen die dag. Kies voor exclusieve Ariane Inden parfums.

Jouw eigen HomeSpa Bruidsbehandelingen

Ariane Inden biedt de beste huidverzorging en make-up producten. Verwen jouw huid goed, reinig jouw huid ‘s ochtends en ‘s avonds met reinigingsproducten waar belangrijke voedende en vochtregulerende werkstoffen inzitten, en gebruik de allerbeste Ariane Inden maskers, cremes en lotions.

Eén week voor de trouwdag:

  • Oog-, gezichts-, en hals en decollete maskers die verzorgend zijn.

Dag van de bruiloft:

  • De fijnste reiniging en vochtregulerend masker
  • Jouw mooiste bruidsmake-up

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *