De winter is de periode van donkere dagen, gezellige winteravonden met kaarsjes en openhaard aan. Maar ook de periode van kou, regen en gure wind. Heb jij last van een extreem droge huid of een schraal gezicht tijdens de koude wintermaanden? Gebruik dan de voedende producten van Ariane Inden.

Gezichtsverzorging en Bescherming

De winterse kou en snijdende wind kunnen je huid behoorlijk uitdrogen. Een dunne huid heeft extra voeding en bescherming nodig om de extreme temperatuurswisselingen op te vangen. In de winter vraagt je huid erom om even extra ingesmeerd te worden. Pas je dag en nachtcrème aan op de seizoenen die je huid beïnvloeden.

Lichaamsverzorging & Bescherming

In de winter bedek je je huid met warme kleding. Wanneer het weer tijd wordt om je lichaam te laten zien, wil je natuurlijk een mooie, stralende, gehydrateerde huid laten zien. Verzorg je huid daarom goed in de wintermaanden zodat hij het hele jaar door straalt.

Make-up

In de winter gebruik je meer make-up dan in de zomer. Je wilt wat meer kleur in je gezicht en je ogen extra laten stralen.

Perfumes

In de winter wil je graag warmte, toewijding, passie en verleiding. Je kunt al deze elementen terugvinden in de geuren van Ariane Inden. Patchouli, sandelhout, amber, kruidnagel en kaneel maken een exotische mix welke je de winter op een hele speciale manier doen ervaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *