LDe zomer is genieten! Warme temperaturen, een stralende zon en lange zomerdagen. Je kunt uren op een terrasje doorbrengen en profiteren van de zwoele zomeravonden. En met een bruin velletje zie jij er fantastisch uit! Wees er wel bewust van dat de zon ook negatieve invloeden kan hebben op je huid. Om dit te voorkomen is het belangrijk om de juiste huidverzorging voor je gezicht en lichaam te gebruiken.

Gezichtsverzorging

De zon kan je huid uitdrogen en zorgen voor onnodige rimpeltjes. Met de juiste gezichtsproducten kun je toch van de zon genieten zonder de negatieve gevolgen. Kijk ook eens naar je dagelijkse verzorging zoals dag- en nachtcrèmes. Soms kun je in de zomer beter kiezen voor iets luchtigere producten of extra vochtherstellende ingrediënten.

Lichaamsverzorging

Je lichaamshuid mag gezien worden tijdens de zomermaanden. Je voelt je prettiger in een kort rokje of bikini wanneer je huid er mooi uitziet. Gebruik daarom in de zomer de lichaamsproducten van Ariane Inden.

Make-up

Wanneer de temperatuur stijgt in de zomer dan wil je vaak niet al te veel make-up dragen. Toch geeft een zongebruinde huid met de juiste make-up producten een prachtig glossy effect. Producten die je huid nog meer laten stralen. Mooie transparante effecten zonder dat je veel make-up hoeft te dragen.

Parfums

Een zacht parfum. Even sprankelend en zwoel als de zomerzon. Geuren die aantrekkelijk en verleidelijk zijn maar niet te overheersend tijdens een heerlijke avond op het terras. Poederachtige musk en mooie houtnuances, maar ook vrolijke viooltjes en lelietjes van dalen zorgen voor de ultieme geur waar u naar op zoek bent. Het sprankelende parelmoer in het parfum geeft een licht accent op uw zongebruinde huid. Kies voor de unieke soft touch geuren van Ariane Inden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *