Dit aanbod is niet langer actief.

Reis je veel over de wereld en vlieg je daarmee veel met KLM? Dan is Flying Blue is jouw ideale reisgenoot. Dankzij jouw vluchten ontvang je Flying Blue Miles, die je weer kunt besteden aan diverse activiteiten, waaronder heerlijke Ariane Inden Beauty Treatments. Deelname aan het Flying Blue-programma is helemaal gratis!

Waardebon voor een Intense Facial Boost t.w.v. € 50

Maak kennis met beauty & wellness door middel van de korte gezichtsbehandeling Intense Facial Boost, bestaande uit een huidanalyse, reinigingstreatment en twee modules naar keuze (keuze uit het volgende menu: oogzone behandeling/ huidverjongend masker/ intensief reinigen/ dermaroller/ fruitzuren/ gezichtsmassage, etc. ongeveer 10 minuten per module). Totale tijd in de salon 30 minuten. Na afloop van deze veelzijdige behandeling krijgt u een uitgebreid huidadvies om uw huid thuis optimaal in goede conditie te houden aan de hand van het Perfect Skin Schedule op basis van 48 huidtypen. En een finishing touch van hoogwaardige, verzorgende make-up die de huid na de behandeling nog verder verzorgt, beschermt en mooi houdt. Totaal benodigde tijd 45 minuten. Dit is dan een arrangement vol Beauty & Wellness waarbij u kunt genieten van dit heerlijke arrangement.

Waardebon voor Schoonheidsbehandeling 30 minuten met een snelle Beauty School van 30 minuten t.w.v. € 75

Een veelzijdige gezichtsbehandeling inclusief reinigen en scrubben van de huid, onzuiverheden verwijderen en speciaal op uw huid afgestemde crèmes en werkstoffen. Voor een mooie en vernieuwende huid. Onze specialisten geven een uitgebreid huidverzorgingsadvies, aan de hand van het Perfect Skin Schedule op basis van 48 huidtypen. Totale tijd in de salon 30 minuten. Na de behandeling krijgt u een beauty school van 30 minuten (totaal benodigde tijd voor het gehele arrangement 60 min). Dit is dan een arrangement waarin luxe en lifestyle wordt ervaren voor een heerlijk, ontspannend gevoel en een mooi uiterlijk, een zeer gewaardeerde invulling van vrije tijdsbesteding en wellness.

Waardebon voor Schoonheidsbehandeling 60 minuten en een VIP Treatment aan de Beauty Boost Bar t.w.v. € 100

Een uitgebreide gezichtsbehandeling inclusief reinigingstreatment van 20 minuten (reiniging, warmtewerking, scrub), onzuiverheden verwijderen, epileren, huidverjongingsbehandeling, speciaal op uw huid afgestemd masker, speciale oogzone behandeling. Voor een mooie, egale, jongere en vernieuwende huid. Uitgebreid huidverzorgingsadvies aan de hand van het Perfect Skin Schedule op basis van 48 huidtypen. Totale tijd in de salon 60 minuten. Na afloop wordt u ontvangen als VIP aan de Beauty Boost Bar waar u alles komt te weten over huidverzorging, make-up en meer! Onderga onder het genot van een kopje koffie of thee uitgebreid advies over alles op het gebied van cosmetica. Uw huidresultaten worden gemeten en krijgt u uitgebreid uitleg over de perfecte verzorging voor uw huid. Vervolgens beleeft u op gebied van make-up de magie van de juiste nuances van subtiele kleuren op uw eigen gezicht. U ervaart hoe de trends, nieuwtjes en kleuren van het komende seizoen u nog meer doen stralen! Creëer na afloop uw mooiste look samen met de Ariane Inden Specialist (totaal benodigde tijd voor de behandeling inclusief VIP treatment Beauty Boost Bar ongeveer 1 ½ uur). Juist door deze ontspannende beleving en ervaring van luxe en lifestyle wordt deze behandeling ervaren als een geschenk die men niet snel zal vergeten.

Meer informatie? Neem een kijkje op de KLM Flying Blue Shop of neem contact met ons op via 0294-288261 of marketing@arianeinden.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *