Wat biedt Ariane Inden aan de ondernemer?

Exclusiviteit en uitstraling
Ariane Inden is een exclusief merk in het top segment van de cosmetica markt. De meeste klanten identificeren zich met de kwaliteit en uitstraling van het product en raken hieraan gehecht. Hierdoor ligt loyaliteit en merkentrouw van de consument aan Ariane Inden relatief hoog.

Bekendheid
Er wordt vanuit het bedrijf veel aandacht geschonken aan landelijke advertenties. Bovendien wordt Ariane Inden vaak genoemd bij beauty reportages van glossy magazines zoals: Cosmopolitan, Glossy, Sante, Marie Claire, Stars, Tulp, Glamour, The Art of Living, Lourens Magazine en nog veel meer!

Regionaal adverteren Ariane Inden ondernemers in plaatselijke kranten en tijdschriften om consumenten te informeren dat er bij hun in de buurt ook een Ariane Inden vestiging is.

Marketing
Op landelijk niveau zorgt Ariane Inden voor naamsbekendheid door te adverteren in glossy bladen. Tevens worden er landelijke acties bedacht welke er voor zorgen dat de ondernemers extra nieuwe klanten in de salon / winkel krijgen. Deze landelijke marketing is voor de ondernemers kosteloos!

Bij het uitvoeren van verschillende marketingactiviteiten op regionaal niveau kunnen de ondernemers bij ons om ondersteuning vragen.

Ondersteuning
Door het werken met een depositair systeem hebben de ondernemers bij ons veel vrijheid en kunnen gebruik maken van ondersteuning die door Ariane Inden wordt geboden. Bijna iedere twee maanden verschijnt er voor de ondernemers en de medewerkers een nieuwsbrief met daarin de laatste nieuwtjes over het merk Ariane Inden, fantastische aanbiedingen en leuke acties. Tevens is bij elke nieuwsbrief een voorbeeld consumentenmailing en diverse A5 teksten bijgevoegd om zowel de bestaande klanten als de nieuwe klanten op de hoogte te houden van de verschillende spectaculaire acties.

Vele voorbeeld consumentenmailings, winkel uitingen, aanbiedingen, etc. zijn voor de Ariane Inden ondernemer te zien op de Ariane Inden web site via een speciale toegangscode en vervolgens te down loaden.

  • Winkel uitingen (POS reclame)

Ongeveer iedere twee maanden ontvangen de ondernemers een nieuwsbrief met daarin diverse acties. In de winkels en of in de salons worden deze acties bekend gemaakt via verschillende A5 teksten. Bij iedere nieuwsbrief komt altijd een Ariane Inden poster-tip en een etalage-tip.

  • Consumentenmailings

In de nieuwsbrief zit vaak een voorbeeld van een consumentenmailing met de daarbij behorende acties. Deze voorbeeld consumentenmailing kan door een ondernemer worden gebruikt voor het versturen van mailings naar vaste klanten of voor huis aan huis mailings.

  • Acties

Gemiddeld om de twee maanden worden verschillende acties vanuit het bedrijf bedacht. Tijdens deze acties is een centraal thema. Over het algemeen geldt dat er gedurende deze maanden een actie is met een huidverzorging-, make-up en/ of parfumproduct en een actie met één van de schoonheidsbehandelingen.

  • Aanleveren van producten

De levertijd van Ariane Inden producten is kort. Vaak worden de producten de volgende dag geleverd.

  • Ariane Inden winkelinrichting en meubilair

Voor de uitstraling en inrichting van de winkel / salon mag de ondernemer gebruik maken van speciaal door Ariane Inden ontworpen winkelinrichting en meubilair. Hij of zij kan natuurlijk ook kiezen voor eigen meubilair.

  • Routing

De routing van een winkel is belangrijk. Dit beïnvloedt de klant o.a. of zij zich op haar gemak voelt in de winkel. Het Ariane Inden meubilair is hierop aangepast en kan geplaatst worden in alle soorten winkels met verschillende vloeroppervlaktes.

Trainingen en opleidingen
Trainingen worden gegeven op het hoofdkantoor van Ariane Inden, op locatie in het land of praktijkgerichte trainingen in de Utrechtsestraat in Amsterdam.

Tijdens de trainingen worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • productkennis; tijdens deze training wordt stil gestaan bij verschillende producten met hun specifieke eigenschappen, ingrediënten en werking.
  • verkoop; met praktijkgerichte cases wordt er tijdens deze training rollenspellen geoefend om op een leuke manier en zonder ‘ push’ -methode een product te adviseren en te verkopen.
  • Salon; bij deze training staan de salonproducten en de salonbehandeling van Ariane Inden centraal.
  • Make-up workshop; er wordt tijdens deze training aandacht gegeven aan het organiseren van een make-up workshop.

Marketing; deze training is ontwikkeld voor de ondernemers. Op welke manier kan ik mijn klanten het beste bereiken? Hoe ziet een advertenties of een mailing eruit? Centraal staan hierbij de 4 P’s: Product, Prijs, Plaats en Promotie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *